Torben Kaas - solo - akustisk


Skal du holde en fest og har brug for lidt musik under middagen ? Har du en Café, og vil du forkæle dine gæster ? eller ønsker du bare lidt underholdning hjemme ved en hyggelig sammenkomst, er du meget velkommen til at henvende dig.


Pressetekst

Jeg har samlet en håndfuld af mine favorit sange, som jeg præsenterer med akustisk guitar. Det er sange som har fulgt mig gennem årene. The Beatles, Supertramp og 10 CC har jeg lyttet meget til. Steve Miller, David Bowie, J J Cale, Sting, Elton John, Bob Marley og Chuck Berry havde også fast plads på min pladespiller.. Så det bliver et tilbageblik på top hits fra bl.a. disse fremragende kunstnere.

 

Jeg har spillet i masser af forskellige sammenhænge siden begyndelsen af 80´erne. Bl.a. med Beatles show bandet Daytripper. Turnéer og pladeudgivelser med N´City Blues, Torben Kaas solo og The New Cadillacs. Og i de senere år er jeg begyndt at spille kontrabas i jazzbands som Hot Club Gypsy, JazzTour, Side by Side og Cheese Cake. Jeg bor i Bisserup på Vest Sjælland.


Torben Kaas på YouTube :

www.youtube.com/@torbenkaas

 

Pressefotos